Inițierea unui afaceri are multiple avantaje precum capacitatea de a atrage investiții și resurse financiare nerambursabile. 

Echipa ANARM vă oferă informații și suport în atragerea investițiilor în afacerea dvs.

Programele de granturi la care sunt eligibile afacerile din domeniul apicol sunt:

Programul Start pentru Tineri, pentru afaceri gestionate de tineri ( persoane cu vârsta de la 18-35 de ani) care au până la 1 an de activitate; Suma maximă a grantului 180 mii lei – contribuția proprie constituie 20% din valoarea investiției).

Programul Subvenții în avans destinat tinerilor, femeilor și migranților care își propun inițierea afacerilor în domeniul agricol și sunt la prima activitate economică. Suma maximă a grantului 650 mii lei – contribuția proprie constituie 35% din valoarea investiției).

Programul Femei în afaceri destinat femeilor care își propun inițierea afacerilor sau care gestionează companii cu vârsta până la 2 ani. Suma maximă a grantului 165 mii lei – contribuția proprie constituie 10% din valoarea investiției.

Programul PARE 1+1 destinat migranților sau rudelor migranților care își propun inițierea afacerilor sau gestionarea afacerilor acasă. Suma maximă a grantului 250 mii lei – contribuția proprie constituie 50% din valoarea investiției.

Împreună căutăm și selectăm programul de finanțare potrivit pentru lansarea și dezvoltarea afacerii dvs.