Procedura de aderare la Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova

Bine ați venit pe pagina dedicată apicultorilor doritori să adere la ANARM!

Conform Regulamentului ANARM privind modul de aderare și colectare a cotizațiilor, calitatea de membru al ANARM poate fi dobândită prin parcurgerea completă a următoarelor etape:

  1. Completarea Formularului de aderare la ANARM;
  2. Depunerea Cererii de aderare semnate către ANARM;
  3. Achitarea pe contul ANARM a Taxei unice de aderare;
  4. Achitarea pe contul ANARM a Cotizației de aderare.

Descriere detaliată:

  1. Completarea Formularului de aderare

Pentru a completa Formularul de aderare la ANARM vă rugăm să accesați pe site-ul www.anarm.md meniul Cum devin membru și să selectați în acest meniu Formularul de membru. Același lucru îl puteți face accesând adresa https://anarm.md/formular-de-membru/. Vă rugăm să completați căsuțele cu informația solicitată. Formularul se va completa în totalitate, până la sfârșit, după care se va apăsa butonul ”Trimite”.

ANARM are nevoie de aceste date pentru a înțelege cine sunt membrii săi, ce necesități au, precum și pentru a planifica activități de dezvoltare a afacerilor apicole ale membrilor.

  1. Depunerea Cererii de aderare semnate

Pentru a depune Cererea de aderare, solicitantul trebuie să acceseze Cerere de aderare din meniul Cum devin membru a site-ului www.anarm.md. La selectarea acestei rubrici se va deschide automat o fereastră de descărcare a Cererii de aderare în format DOC. Vă rugăm să salvați fișierul la Dv pe calculator sau în telefonul mobil.

După ce ați salvat fișierul, vă rugăm să îl tipăriți și să îl completați aplicând și o semnătură. Cererea de aderare completată și semnată trebuie depusă la oficiul ANARM sau transmisă prin intermediul asociațiilor teritoriale, a Centrelor de Consultanță și Instruire în Apicultură sau prin intermediul  delegaților ANARM în teritoriu.

  1. Achitarea Taxei unice de aderare

ANARM solicită de la membri achitarea unei taxe de loializare, care se percepe doar o singură dată. Valoare acestei plăți este de 500 MDL și poate fi plătită direct pe contul ANARM de la orice bancă sau terminal de plăți.

  1. Achitarea Cotizației de membru

ANARM percepe de la membri anual o contribuție în valoare de 300 MDL, care trebuie achitată direct pe contul asociației de la orice bancă sau terminal de plăți.

Contribuțiile membrilor sunt utilizate de către asociație pentru acoperirea unui minim de cheltuieli administrative, de advocacy și de dezvoltare a asociației.

Datele bancare ale ANARM pentru transferul Taxei unice de aderare și a Cotizației de membru sunt prezentate mai jos:

AO Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova;

Cod fiscal – 1010620003087;

BC Moldova-Agroindbank SA;

IBAN: MD40AG000000022513943235;

Codul băncii: AGRNMD2X.

Adresa oficiu: MD 2012, mun. Chișinău, str. Căpriana, 50, of. 203;

Destinația plații: Taxa anuală de membru al ANARM – 300-00 lei;

Pentru noii membri: Taxa unică de aderare la ANARM – 500-00 lei.

Pentru informații suplimentare:

Telefon / Viber – 069142943

Email: info@anarm.md