Seminar apicol instructiv în orașul Ialoveni

Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova (ANARM) în comun cu proiectul USAID/Agricultura Performanta din Moldova, în cadrul realizării proiectului ”Activitatea demonstrativă și de instruire pentru implementarea stupilor apicoli verticali”, organizează, la data de 4 aprilie curent, începând cu ora 10.00, seminarul apicol în care vor fi abordate următoarele teme:

  • Stimularea familiilor de albine in primăvara și prevenirea bolilor. Tematica va fi prezentata de către Ion Vieru, apicultor profesionist din satul Zaim, raionul Căușeni.
  • Antreprenoriatul în apicultură – Negru Mihaela, coordonator de proiect.

La seminar sunt așteptați în special apicultorii din zona raioanelor Ialoveni, mun. Chisinau, Strășeni, Hâncești, Aneni Noi, Căușeni, Cimișlia, cât și alți doritori. Lucrările seminarului se vor desfășura în incinta sălii de ședință a Consiliului Raional Ialoveni, str. Alexandru cel Bun 33, etajul 2.

Seminarele similare se vor desfășura în perioada aprilie 2018 – mai 2020, în diferite zone geografice ale Republicii Moldova, despre care veți fi informați suplimentar.

Telefon de contact:
069142943
061000505 Ion Maxim,
060061155 Ion Vieru.

Leave a Comment