Apicultorii își pot dezvolta afacerile apelând la serviciile ANARM

Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova (ANARM) îndeamnă apicultorii să-și dezvolte afacerile cu suportul programelor de finanțare. Echipa ANARM oferă servicii de consultanță și suport pentru a ajuta apicultorii să acceseze atât fonduri nerambursabile, cât și subvenții din partea statului.

În această toamnă sunt cel puțin două oportunități de finanțare, inclusiv pentru afacerile apicole: Programul ”Femei în Afaceri”, gestionat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), care are termen limită 30 septembrie 2021 și subvențiile post investiții oferite de Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), cu termen limită pentru depunerea dosarului la 31 octombrie 2021.

În același timp, pentru albinarii care încă nu au statut de persoană juridică, reamintim că ANARM oferă suport continuu pentru înregistrarea afacerilor. Mai multe detalii despre acest tip de serviciu găsiți pe pagina Asociației http://anarm.md/suport/inregistrare-afacere/.

Pentru a beneficia de serviciile sus menționate, vă rugăm se ne contactați la tel: 078285476, e-mail: info@anarm.md sau la oficiul central din mun. Chișinău, str. Căpriana, nr. 50, blocul C, bir 203.

Dezvoltarea serviciilor pentru apicultori prestate de către ANARM este realizată cu suportul Proiectului USAID Agricultură Performantă în Moldova.

Leave a Comment